Over Nautinstruct | Verkoops & betalingsvoorwaarden

Disclaimer Nautinstruct

DISCLAIMER

Door u toegang te verschaffen tot deze website, aanvaardt u de voorwaarden ervan. Nautinstruct bv streeft steeds naar de betrouwbaarheid van de geleverde informatie, waarvoor ze echter niet aansprakelijk gesteld kan worden. De informatie op deze website is louter informatief. De vermelde prijzen kunnen in geen geval beschouwd worden als een prijsofferte en/of aanleiding geven tot enige schadevergoeding. Voor gepersonaliseerde offertes of bijkomende informatie kan u steeds contact opnemen met ons kantoor.

Bescherming van persoonsgegevens en privacy
De gegevens die u op deze site via de formulieren invult, gebruikt Nautinstruct voor de vlotte dienstverlening zoals de verwerking van de inschrijvingen voor cursussen, voor charters, voor het verstrekken van informatie, voor het optimaliseren van de website, enzovoort. Deze informatie wordt niet aan derde medegedeeld zonder uw uitdrukkelijke toestemming . 

De wet op de privacy van 8 december 1992 beschermt u tegen alle misbruiken van deze gegevens. U kunt uw gegevens steeds inkijken en laten verbeteren op onze hoofdzetel.
Diezelfde wet geeft u het recht om de gegevens over u te raadplegen en eventueel te laten verbeteren. De gegevens die u wil laten aanpassen kan u opsturen naar de hoofdzetel , of mailen nautinstruct@gmail.com

Meer informatie over deze wetgeving vindt u bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, Waterloolaan 115, B-1000 Brussel, tel. 02 542 72 00, fax 02 542 72 01 en 02 542 72 12, commission@privacy.fgov.be of op de website www.privacy.fgov.be.

Nautinstruct bv

Eddy Coenen

Overleiestraat 104
8530 Harelbeke

info@nautinstruct.be
+32 483 601.608

 

Volg ons op Facebook

Facebook Logo

Volg ons op Linkedin

linkedin logo 300x300

Volg ons op Twitter

twitter logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief